Voorwaarden

Voorwaarden

Deze voorwaarden beperken zich tot de website, de shop en de communicatie daarom heen. Het lesgeven het verzorgen van de lessen wordt gedaan vanuit Stichting Budo Ryu Shizentai.

De administratie van lidmaatschap, betaling van het lidmaatschap verloopt via de Budo Ryu Shizentai. Voor de lessen aangeboden bij Wellness Center Maassluis loopt dit via Wellness Center Maassluis.

Voor het lidmaatschap bij Budo Ryu Shizentai en Wellness Center Maassluis zullen de geldende voorwaarden worden gedeeld door Budo Ryu Shizentai en Wellness Center Maassluis.

Budo Ryu Shizentai

Het gebruik van de website, de materialen en alle informatie is volledig toegestaan voor eigen gebruik.

Informatie in het leden portaal van de Budo Ryu Shizentai website mag alleen na toestemming van de webmaster (info@budoryushizentai.nl) worden gebruikt.

Facebook Aikibudo Maassluis, Youtube Budo Ryu Shizentai en Instagram Budo Ryu Shizentai / Aikibudo Maassluis zijn eveneens onderdeel van deze voorwaarden.

Disclaimer

Het gebruiken van technieken aangeboden op deze website mag alleen worden gedaan tijdens de lessen en onder toezicht van een JBN Rijksgediplomeerd leraar. Het gebruiken, voordoen of instructie geven aan niet leden is verboden. Dit is bedoeld om blessures bij een ieder te voorkomen.

Verdedigen bij dreiging van geweld

Zoals we geleerd hebben is de grootste overwinning van een strijd een strijd die vermeden is. Is een conflict onvermijdelijk gebruik de geleerde verdedigingen alleen om de aanval te controleren, controleer de conflict pleger en verzamel zover mogelijk hulp.

Blijf beheerst en houdt controle over je eigen emotie/ spanning. Zoek een manier om afstand te nemen van de conflict pleger.

Doe aangifte en vertel je verhaal.

© 2020 Alle rechten voorbehouden | Budo Ryu Shizentai